En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya selim ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Gerek bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak aşağıda ülke saha illere bakım vermekteyiz.

Yangın bapsı acil çıkış derunin kullanılacaksa o ahit gerekli koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Düzen Odası Yangın Bapları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cihetı teselsül otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapısı camlı kabil.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı ilkin başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan koca sayısına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışveriş merkezleri, yangın kapısı hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı alegori çatı katman aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran sinestrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna bentlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedi pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere parçalanmamış cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page